onsdag den 30. september 2015

Når du flytter fra stort til småt

De første gange man flytter, er det typisk fra noget små til noget større. Det kan være den lille studielejlighed der skal byttes ud med en lidt større lejlighed når man flytter sammen med kæresten. Lidt senere når der kommer børn til familien, flyttes der så videre fra lejligheden til det store hus.

Hver gang man flytter til noget større, går der ikke lang tid før man har fået købt nye møbler og andet indbo, så hele det nye hjem er fyldt op.

På et tidspunkt når børnene flytter hjemmefra og flytter deres ting med, bliver pladsen på børneværelserne udnyttet til hobbyrum, ekstra kontor mm. og man nyder virkeligt den ekstra plads, men på et tidspunkt bliver det mere en belastning end et gode med den ekstra plads.

Når huset sættes til salg flytter man videre til en mindre lejlighed og nu bliver det svært at få flyttet alle ens ting med, for hele det gamle hus var jo fyldt op med ting og sager.

Mange af de ting som man har samlet igennem hele livet er jo minder og meget værdifuldt, så i stedet for at smide det hele væk, kan man leje et depotrum til opbevaring af de ting som der ikke kan blive plads til i den lille lejlighed.

Der findes mange forskellige depotrum rundt omkring i Danmark og priserne varierer en del. Du bør dog være opmærksom på at du i langt de fleste tilfælde får hvad du betaler for, så vil du gerne passe godt på dine ting, skal du nok ikke vælge de billigste udbydere af opbevaring i depotrum (populært kaldet Self Storage)

Vil du gerne have hjælp til at finde sådan en udbyder kan du finde de organiserede opmagasineringsvirksomheder i Danish Self Storage Assosiation, hvilket sikrer dig en god oplevelse med opbevaringen af dit indbo og dine minder.

Du kan nemt komme til dit depotrum og finde dine opbevarede ejendele frem fra gemmerne når du skal bruge dem eller når du bare lige skal have lov til at kigge på dem.

Ud over de gamle minder er der en række andre ting som er optimale at opbevare i et depotrum. Det er eksempelvis:

  • Sommerdæk eller vinterdæk
  • Vinteropbevaring af motorcykel
  • Gamle dokumenter (som arkivopbevaring)
 Flere af de steder hvor du kan leje et depotrum til opbevaring af dit indbo, kan du også leje opbevaringsplads til en båd, en ekstra bil, en campingvogn eller lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar